Никола Попоски

Непосредно пред состанокот на ЕУ-Западен Балкан во Солун, медијаторот го одржа ветувањето и свика нова рунда преговори за името во Њујорк Атина - Медијаторот ...
сите 3 | | | веќе видена

Атина го организира самитот ЕУ-Западен Балкан во Солун само колку да покаже дека нешто прави во однос на проширувањето на Унијата и од состанокот не треба да ...
сите 7 | | | веќе видена

Атина го организира самитот ЕУ-Западен Балкан во Солун само колку да покаже дека нешто прави во однос на проширувањето на Унијата и од состанокот не треба да ...
сите 9 | | | веќе видена