Љупчо Зиков

Коалицијата за позитивна Македонија нема да има претеник во македонскиот парламент. Кампањата која се водеше во Македонија во последните дваесет дена влијаеше ...
| | веќе видена

Лидерот на Алијансата за позитивна Македонија, Љупчо Зиков, на денешната прес-конференција искажа задоволство што воделе позитивна кампања во која не користеле ...
| | веќе видена