Никола Тодоров

Препораки за исхрана и промоција на здравиот начин на живот се содржани во првиот Водич за исхрана на населението во Македонија. Министерот за здравство, ...
сите 6 | | | веќе видена

Министерот за здравство, Никола Тодоров, во четврток ја презентираше Нацрт верзијата на првиот Водич за исхрана на населението, во кој се наведени основните и ...
сите 8 | | | веќе видена