Никола Тодоров

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и министерот за здравство Никола Тодоров ги посетија повредените од тешката сообраќајна несреќа во која ...
сите 100 | | | веќе видена

Министерот за транспорт и за врски Миле Јанакиески и министерот за здравство Никола Тодоров ги посетија повредените од тешката сообраќајна несреќа во која ...
сите 114 | | | веќе видена

По укажаната помош како итен случај пациентката беше препратена во Ургентниот центар во Скопје. Претходно, уште двајца мажи кај кои беа констатирани сериозни ...
сите 14 | | | веќе видена