Никола Тодоров

Сите пациенти кои се донесени вчера на скопските клиники, а кои беа повредени во сообраќајната несреќа на железничкиот премин кај Сарамзалино се во стабилна ...
сите 35 | | | веќе видена

Струмичанката Јасмина е најсреќната патничка од сите во автобусот кој вчера настрада во сообраќајната несреќа на железничката пруга Велес – Штип, кај селото ...
сите 4 | | | веќе видена

Струмичанката Јасмина е најсреќната патничка од сите во автобусот кој вчера настрада во сообраќајната несреќа на железничката пруга Велес - Штип, кај селото ...
сите 5 | | | веќе видена

Струмичанката Јасмина е најсреќната патничка од сите во автобусот кој вчера настрада во сообраќајната несреќа на железничката пруга Велес – Штип, кај селото ...
сите 6 | | | веќе видена

ТатJана Поповска Ќе ги задржат ли лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и на ДУИ, Никола Груевски и Али Ахмети, во новата влада досегашните најблиски соработници и луѓе од ...
сите 59 | | | веќе видена