Никола Тодоров

Mинистерот за здравство, Никола Тодоров, во придружба на градоначалникот Арсенчо Алесковски го посети Здравствениот дом „Професор д-р Димитар Арсов“ во Крива ...
сите 9 | | | веќе видена

Mинистерот за здравство Никола Тодоров денеска во придружба на градоначалникот Арсенчо Алесковски го посети Здравствениот дом „Професор д-р Димитар Арсов“ во ...
сите 11 | | | веќе видена

Откако „Плусинфо“ ја објави статијата за американските лекари кои вршат доедукација на македонските лекари, но и проповедаат протестантизам со дозвола од ...
сите 8 | | | веќе видена