Никола Тодоров

Единаесет нови анализатори со високо софистицирана технологија ќе добијат девет јавни здравствени установи во Македонија со што ќе се овозможи за еден степен ...
сите 11 | | | веќе видена

Единаесет нови анализатори со високо софистицирана технологија ќе добијат девет јавни здравствени установи во Македонија со што ќе се овозможи за еден степен ...
сите 18 | | | веќе видена

Операциите се изведени со тим детски кардиохирурзи од САД, предводени од д-р Марсело Кардарели, торакален и детски кардиохирург при што 10 од овие операции се ...
| | веќе видена