Никола Тодоров

Реновирани просториите каде се наоѓа Центарот за дијабет. Секојдневно во Центарот за дијабет на скопските клини се третираат околу 120 пациенти, а бројот на ...
сите 2 | | | веќе видена

Реновирани просториите каде се наоѓа Центарот за дијабет. Секојдневно во Центарот за дијабет на скопските клини се третираат околу 120 пациенти, а бројот на ...
сите 3 | | | веќе видена

Објектот во кој е сместен центарот за дијабетес почна да се реконструира пред пет месеци, за што се инвестирани околу два и пол милиони денари. Министерот за ...
сите 6 | | | веќе видена