Мендух Тачи

На листата пратеници на кои им е верификуван мандатот има пет доктори на науки, десет магистри и еден специјалист Образованието не е важно колку што е желбата ...
сите 2 | | | веќе видена

Лидерот на Демократската партија на Албанците (ДПА), Мендух Тачи по завршувањето на изборниот циклус, со своите најблиски реши да одмори, но бидејќи е познат ...
сите 6 | | | веќе видена