Никола Груевски

Новоизбраниот претседател на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска даде свечена изјава пред Собранието на Република Македонија со што и официјално започна ...
сите 116 | | | веќе видена

Златната акција на ВМРО-ДПМНЕ наречена Стевче Јакимовски мора постојано да ја докажува својата употребна вредност. Коалиционерот на Никола Груевски и на ...
сите 237 | | | веќе видена

Златната акција на ВМРО-ДПМНЕ наречена Стевче Јакимовски мора постојано да ја докажува својата употребна вредност, реагираат од СДСМ на изјавите од Јакимовски ...
сите 238 | | | веќе видена

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска официјално го означи почетокот на работата на вториот капацитет. Премиерот Никола Груевски на официјалното почнување со ...
сите 32 | | | веќе видена