Никола Груевски

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, придружуван од министерот за здравство Никола Тодоров, денеска ги посети повредените патници ...
сите 64 | | | веќе видена

Притеснет од јавноста дека нема честитки за Ѓорге Иванов, неговиот Кабинет мораше да ги објави добиените, а преку нивната содржина уште покатегорично излезе на ...
сите 14 | | | веќе видена

Во Пекинг се одржа третиот состанок на Националните координатори на Секретаријатот за соработка помеѓу земјите од Централна и Источна Европа (ЦИЕ) и Кина. ...
| | веќе видена

Состанокот е редовна активност за согледување на спроведувањето на планот за соработка усвоен на Состанокот на Премиерите на ЦЕИ земјите и НР Кина кој се одржа ...
сите 2 | | | веќе видена