Никола Груевски

Премиерот Никола Груевски,министерот Веле Самак, заедно со високи претставници од Ван Хол и од Владата на Република Македонија, ќе присуствува на свечното ...
сите 43 | | | веќе видена

Министерот Самак, заедно со високи претставници од Ван Хол и од Владата на Република Македонија, ќе присуствува на свечното отворање на Белгиската фабрика за ...
сите 44 | | | веќе видена

Премиерот Никола Груевски,министерот Веле Самак, заедно со високи претставници од Ван Хол и од Владата на Република Македонија, ќе присуствува на свечното ...
сите 53 | | | веќе видена