Петре Шилегов

Партиите ги објавија кандидатските листи. Поголеми изненадувања нема, освен кај СДСМ, кај кој никој и не ги очекуваше анонимните кандидати. Првиот одглас на ...
сите 5 | | | веќе видена

Фирма на дедото и бабата на Игор Ивановски Шема од СДСМ била вратена во игра за тендер за набавка на моторни масла на ЈП Македонија пат откако Петре Шилегов, ...
сите 4 | | | веќе видена