Мастите во телото, а посебно во пределот на стомакот се проблем за многу луѓе. Меѓутоа постои рецепт за одлично средство кое ги елиминира мастите за само ...
сите 85 | | | веќе видена

На околу 10 километри западно од Скопје, се наоѓа изворот од каде што 700 илјади жители добиваат питка вода. По квалитетот на овој драгоцен ресурс, Рашче се ...
сите 45 | | | веќе видена

Фото: ТанјугСрпскиот министер за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ во пресрет на утрешните саботни протести „Еден од пет милиони“ денеска изјави дека секој ...
сите 47 | | | веќе видена