Квалитетот на воздухот во Лондон драматично се подобри од 2016 година досега. Според градоначалникот на Лондон, Садик Кан, политиките поврзани со загадувањето ...
сите 178 | | | веќе видена

Во кавгаџиски амбиент, со препукувања кој што направил и не направил за здравството, барање за оставка од министерот Венко Филипче и без суштински фокус на ...
сите 572 | | | веќе видена

Договорот за пријателство меѓу Бугарија и Македонија ги има сите гаранции да се применува во добра волја и од двете страни. Нам целта не ни е да ја блокираме, ...
сите 386 | | | веќе видена

„Не може нешто да е влошено во државата, а ние да молчиме и да не кажуваме. Доколку Македонија не сака најцрно сценарио, а ние сме подготвени и за тоа, мерките ...
сите 39 | | | веќе видена