Зврлевски

  во

  Транспаренси Интернешнл Македонија изразува задоволство од продолжувањето и развојот на кривичната постапка во случајот „Маѓар Телеком“, кој сега го води ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнл Македонија изразува задоволство од продолжувањето и развојот на кривичната постапка во случајот „Маѓар Телеком“, кој сега го води ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Транспаренси Интернешнл Македонија изразува задоволство од продолжувањето и развојот на кривичната постапка во случајот „Маѓар Телеком“, кој сега го води ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Адвокатот на обвинетиот Ролф Плат во случајот „Маѓар телеком“, Владо Илиевски, по денешното судско рочиште изјави дека обвинителката Лиле Стефанова денеска ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Адвокатот на обвинетиот Ролф Плат во случајот „Маѓар телеком“, Владо Илиевски, по денешното судско рочиште изјави дека обвинителката Лиле Стефанова денеска ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Поранешниот министер за транспорт и врски од ДУИ, Џемали Мехази, еден час одговараше на прашања на обвинителката Лиле Стефанова, во сведочењето за случајот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Поранешниот министер за транспорт и врски од ДУИ, Џемали Мехази, еден час одговараше на прашања на обвинителката Лиле Стефанова, во сведочењето за случајот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Работните групи на политичките партии не постигнаа договор за реформата на јавното и на специјално обвинителство. Медијацијата која се водеше во Министерството ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ако прави некакви проблеми да биде „среден“ од неговите претпоставени- ова се дел од заканите за кои зборуваше во својот исказ екс претседателот на Бордот на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Универзитетскиот професор Дејан Мицковиќ, кој сведочел за случајот „Маџар Телеком“, во Македонија но и во Америка, бил под постојани закани. Тој во еден ...
  | | веќе видена | слични

  Професорот на Правниот факултет Дејан Мицковиќ, кој од 2004 до 2006 година бил претседател на Бордот на директори во „Македонски телеком“, на денешното рочиште ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Професорот на Правниот факултет Дејан Мицковиќ, кој од 2004 до 2006 година бил претседател на Бордот на директори во „Македонски телеком“, на денешното рочиште ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Професорот на Правниот факултет Дејан Мицковиќ, кој од 2004 до 2006 година бил претседател на Бордот на директори во „Македонски телеком“, на денешното рочиште ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Професорот на Правниот факултет Дејан Мицковиќ, кој од 2004 до 2006 година бил претседател на Бордот на директори во „Македонски телеком“, на денешното рочиште ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Дејан Мицковиќ, професорот од Правниот факултет во Скопје сведочеше на денешното рочиште за случајот “Маѓар телеком”, како поранешен претседател на управниот ...
  сите 49 | | | веќе видена