Звонко

  во

  Премиерот Зоран Заев, одговарајќи на новинарски прашања за постапувањето на функционерите по неговиот повик за повлекување од работните позиции по реакците за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Дел веројатно под притисок на најавените преиспитувања на вработувањата поради можен функцонерски непотизам кои ги најави новата Антикорупциска комисија, ...
  | | веќе видена | слични

  Дел веројатно под притисок на најавените преиспитувања на вработувањата поради можен функцонерски непотизам кои ги најави новата Антикорупциска комисија, ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Синот на пратеникот Горан Мисовски даде отказ на работното место во Агенцијата за осигурување, потврди пратеникот за НОВА. Мисовски кажа дека неговиот син бил ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Владата и сите други државни институции на Република Северна Македонија, вложуваат големи напори за унапредување на бизнис климата во државата. Нашата држава ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Александар Василевски-Нинџа, контроверзен лик кој предизвика големо внимание во јавноста, човек кој можеби е единствениот кој храбро зборуваше и раскажа се во ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Александар Василевски – Нинџа е контраверзен лик кој предизвика внимание во јавноста, но тој е човек, кој како никој пред него јавно зборувал за настаните од ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контраразузнавање ги регрутирале и ги искористиле како заморчиња патриотските здруженија да влезат во Собранието. Нинџа имал задача да ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Александар Василевски Нинџа. Контроверзен лик кој предизвика големо внимание во јавноста, човек кој како никој досега храбро и отворено зборуваше за настаните ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Антикорупциска комисија ги објави имињата на 18 роднини на јавни функционери за кој се поведува постапка за тоа како се вработени, беше објавено на втората ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија ќе ги проверува вработувањата на роднините на пратениците и другите функционери за кои изминатиов период имаше обвинувања за ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контраразузнавање ги регрутирале и ги искористиле како заморчиња патриотските здруженија да влезат во Собранието. Нинџа имал задача да ...
  сите 112 | | | веќе видена