Зрновци

  во

  Околу еден милион денари е вкупно проценетата штета што во првите три месеци годинава е предизвикана со бесправното сечење и од шумските пожари во кочанскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Околу еден милион денари е вкупно проценетата штета што во првите три месеци годинава е предизвикана со бесправното сечење и од шумските пожари во кочанскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Околу еден милион денари е вкупно проценетата штета што во првите три месеци годинава е предизвикана со бесправното сечење и од шумските пожари во кочанскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Околу еден милион денари е вкупно проценетата штета што во првите три месеци годинава е предизвикана со бесправното сечење и од шумските пожари во кочанскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Околу еден милион денари е вкупно проценетата штета што во првите три месеци годинава е предизвикана со бесправното сечење и од шумските пожари во кочанскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Околу еден милион денари е вкупно проценетата штета што во првите три месеци годинава е предизвикана со бесправното сечење и од шумските пожари во кочанскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Вкупно 113 граѓани со право на глас од четирите општини од микрорегионот на Кочани ќе гласаат еден ден порано од регуаларниот датум за првиот круг на ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче ја посетил општата болница со проширена дејност во Кочани, каде на средбата со стручниот колегиум кажал дека оваа болница ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Јас исто како Владата, не ги делам луѓето по етничка или партиска припадност, сите ќе добијат еднаква шанса. Доста се кавги и делби. Секој треба да има шанса ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на жителите на Зрновци им порача дека знаат добро за што се залага тој, а за што другата страна која беше ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Пендаровски порача дека со интеграцијата во ЕУ и НАТО се отвораат перспективи за младите да останат тука, во својата татковина. - Едната врата кон Европа, кон ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Јас исто како Владата, не ги делам луѓето по етничка или партиска припадност, сите ќе добијат еднаква шанса. Доста се кавги и делби. Секој треба да има шанса ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Заедничкиот кандидат за претседател на владејачките СДСМ и ДУИ, Стево Пендаровски, во четвртокот на жителите на Зрновци им порача дека знаат добро за што тој ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Јас исто како Владата, не ги делам луѓето по етничка или партиска припадност, сите ќе добијат еднаква шанса. Доста се кавги и делби. Секој треба да има шанса ...
  сите 34 | | | веќе видена

  – Доста се кавги и делби. Секој треба да има шанса за добар живот, државата мора да е економски развиена и демократска, истакна заедничкиот кандидат за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Заедничкиот кандидат за претседател, Стево Пендаровски на жителите на Зрновци им порача дека знаат добро за што тој се залага, а за што другата страна која ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на жителите на Зрновци им порача дека знаат добро за што се залага тој, а за што другата страна која беше ...
  сите 36 | | | веќе видена