Зорица

  во

  Специјалното јавно обвинителство нема да бара притвoр за Сашо Мијалков кој е еден од обвинетите во случајот „Империја“ и покрај тоа што неговиот братучед ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Делегации на Владата на Република Македонија по повод Ден на ослободувањето на Скопје, денеска зедоа учество во програмата за одбележување на празникот, во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Специјалното јавно обвинителство вели дека во рамки на истрагата „Империја“ судот донесе решенија за определување на привремена мерка одземање на дел од имотот ...
  сите 280 | | | веќе видена

  Од обвинителството информираат и дека две фирми добиле забрана за финансиски трансакции. Судот донесе решенија за определување на привремена мерка одземање на ...
  сите 280 | | | веќе видена

  Судија на предходна постапка постапувајќи по барање на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) за случајот „Империја“ за определување мерка за привремено ...
  сите 280 | | | веќе видена

  Судија на претходна постапка постапувајќи по барања на Специјалното јавно обвинителство за привремено одземање на имот заради обезбедување во случајот ...
  сите 280 | | | веќе видена

  Судија на претходна постапка постапувајќи по барања на Специјалното јавно обвинителство за привремено одземање на имот заради обезбедување во случајот ...
  сите 280 | | | веќе видена

  Судија на претходна постапка постапувајќи по барања на Специјалното јавно обвинителство за привремено одземање на имот заради обезбедување во случајот ...
  сите 280 | | | веќе видена