Зоран

  во

  Министерството за финансии престана да функционира како државна каса и се претвори во благајна за финансирање на потребите на Зоран Заев и криминалниот картел ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Намалување на трошоците за извршување за граѓаните и намалување на тарифите на нотарите и извршителите предвидуваат измените на Законот за извршување и Законот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претседателот на словенечкиот парламент Дејан Жидан при денешната посета на Македонија се возеше со мерцедесот вреден 600 илјади евра набавен од страна на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Политичарите кои ги бива да лажат и да манипулираат имаат име и презиме. Тоа е Зоран Заев и картелот околу него. Политичарите кои се коцкаат со идентитетот на ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Бекир Асани може да биде симбол на Заевата визија за “европска Македонија”, но сигурно не може да биде модел за илјадници млади македонци кои веќе се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Мене ми е многу драго што општественици луѓе, инвеститори го доловиле моментот дека претстои убава иднина на нашата Македонија, а тоа секако нашите граѓани ќе ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на словенечкиот парламент Дејан Жидан при денешната посета на Македонија се возеше со мерцедесот вреден 600 илјади евра набавен од страна на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Политичарите кои ги бива да лажат и да манипулираат имаат име и презиме. Тоа е Зоран Заев и картелот околу него. Политичарите кои се коцкаат со идентитетот на ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Во 1991 година македонскиот народ на референдум се изјасни за самостојна, независна, суверена Република Македонија. Преку тогашниот референдум, Македонецот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев рече дека на референдумот за името на 30 септември одлучуваат тие што гласаат, а тие што не гласаат не се ни бројат. „Одлучуваат тие што ...
  сите 76 | | | веќе видена

  На референдумот за името на 30 септември ќе одлучуваат тие што ќе гласаат,, а оние што нема да излезат да гласаат не се ни бројат, изјави Премиерот Зоран Заев ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претседател на словенечкиот Државен збор на Дејан Жидан ги истакна исклучително високите пријателски односи со ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Денешната посета на Дејан Жидан, претседателот на Државниот збор на Република Словенија е силно охрабрување за нас како Влада, но и за граѓаните на Македонија, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Зоран Велјовиќ, експерт за геометрија, истакнува дека никогаш не присуствал на фудбалски натпревар, но и тој даде свој удел во дебатата дали голот на Боакје е ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија Зоран Шапуриќ денеска беше во посета на компанијата Цермат ДОО ...
  сите 37 | | | веќе видена

   Политичарите кои се коцкаат со идентитетот на македонскиот народ и граѓаните да ги ставаат како влог „олл ин“ имаат име и презиме. Тоа е Зоран Заев и картелот ...
  сите 102 | | | веќе видена

   Едниот објект е за ветеринарни контроли во надлежност на Агенцијата за  храна и ветеринарство , а другиот за фитосанитарни на Државниот инспекторат за ...
  сите 16 | | | веќе видена