Зоран

  во

  Премиерот Зоран Заев по повод верскиот празник Богојавление – Водици упати писмо со честитки до Архиепископот на Македонската православна црква-Охридска ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Русија во обидот да го зголеми своето влијание на Балканот и него да го зачува како област на хаос и несигурност, го прави токму спротивното. Таа ги оддалечува ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Со решение на министерот за култура за нов вршител на должност раководител на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид назначен е Зоран Пејкоски, вработен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев по повод верскиот празник Богојавление – Водици упати писмо со честитки до Архиепископот на Македонската православна црква-Охридска ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Со крштевањето во осветените води, празникот нѐ повикува да ја прифатиме духовната зрелост, да си простиме и смирено и со љубов да си посакаме добра волја како ...
  сите 259 | | | веќе видена

  По повод денешниот верски празник Богојавление – Водици, премиерот Зоран Заев упати писмо со честитки до поглаварот на МПЦ- Охридска архиепископија и до сите ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Пратеници предлагаат закон, според кој коцкарниците и спортските обложувалници ќе треба да бидат оддалечени најмалку 500 метри од училишта, градинки, факултети ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Зоран Заев и криминалниот картел во неговата влада нема да смеат да го користат името Македонија и префиксот македонски, ниту на социјалните мрежи, реагираат ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Зоран Заев и криминалниот картел во неговата влада нема да смеат да го користат името Македонија и префиксот македонски, ниту на социјалните мрежи, реагираат ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев по повод верскиот празник Богојавление – Водици упати писмо со честитки до Архиепископот на Македонската православна црква-Охридска ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, по повод верскиот празник Богојавление – Водици, упати писмо со честитки до Г.Г. Стефан, ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Навидум, гробарите на Македонија, успеаја во своите вековни намери. Она што го направија во 1913 година, сега изгледа како повторно да им успеа. Нивната ...
  | | веќе видена

  „Зоран Заев и криминалниот картел во неговата влада нема да смеат да го користат името Македонија и префиксот македонски, ниту на социјалните мрежи. Зоран Заев ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев по повод верскиот празник Богојавление – Водици упати писмо со честитки до Архиепископот на Македонската православна црква-Охридска ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, по повод верскиот празник Богојавление – Водици, упати писмо со честитки до г.г. Стефан, Архиепископ на Македонската православна црка – ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев по повод верскиот празник Богојавление – Водици упати писмо со честитки до Архиепископот на Македонската православна црква-Охридска ...
  сите 259 | | | веќе видена