Зоран Ставревски

  во

  За премиерот Зоран Заев би било идеално доколку идниот претседател да биде татко на нацијата прифатлив за сите. Во одговор на новинарско прашање тој вели дека ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ преку неделни анкети го испитува расположението кај гласачите за утврдување на кандидатот на партијата за претстојните претседателски ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ преку неделни анкети го испитува расположението кај гласачите за утврдување на кандидатот на партијата за претстојните претседателски ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Професорите Саво Климовски, Тања Каракамишева, Гордана Силјановска и Трајко Славевски, како и поранешниот министер за финансии Зоран Ставревски се кандидатите ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Професорите Саво Климовски, Тања Каракамишева, Гордана Силјановска и Трајко Славевски, како и поранешниот министер за финансии Зоран Ставревски се кандидатите ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Професорите Саво Климовски, Тања Каракамишева, Гордана Силјановска и Трајко Славевски, како и поранешниот министер за финансии Зоран Ставревски се кандидатите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 смс пораки меѓу ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште „Титаник" на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 смс пораки меѓу ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 смс пораки меѓу ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 смс пораки меѓу ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Околу 20 смс пораки беа прочитани на денешното рочиште „Титаник“. Комуникацијата се води меѓу обвинетата Гордна Јанулоска и поранешниот министер за финансии ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Скопје, 5 декември 2018 (МИА) – Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште за „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште „Титаник” на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 смс пораки меѓу ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановска на денешното рочиште „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 смс пораки меѓу ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Обвинителката Лиле Стефановa на денешното рочиште „Титаник" на Специјалното јавно обвинителство за изборни нерегуларности, прочита околу 20 СМС пораки меѓу ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Пропаднатиот проект што беше ветен од криминалната власт на Никола Груевски, за лускузен туристички комплекс на Охридското Езеро на местото на автокампот ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Пропаднатиот проект кој беше ветен од криминалната власт на Никола Груевски, за лускузен туристички комплекс на Охридското езеро на местото на автокампот ...
  сите 131 | | | веќе видена