Зоран Милановиќ

  во

  Кога хрватската фудбалска репрезентација влезе во финалето на Светското фудбалско првенство во Русија, Хрватска стана една од најбараните поими на Гугл – ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Голем број скандали ја отсликуваат работа во Министерството за труд и социјална политика кое е под раководство на Мила Царовска. Таа од опозиција ветуваше ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Голем број скандали ја отсликуваат работа во Министерството за труд и социјална политика кое е под раководство на Мила Царовска. Таа од опозиција ветуваше ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Додека ХДЗ и привилегираните доставувачи слават поради постигнувањето на спогодбата за спас на „Агрокор“, даночните обврзници имаат причина за загриженост, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  ЦИВИЛ – Центар за слобода, со згрозување и краен револт, најостро го осудуваме системот кој уништува детски животи! И бараме од Основното јавно обвинителство ...
  сите 367 | | | веќе видена

  Соопштение на Цивил: Ние, ЦИВИЛ – Центар за слобода, со згрозување и краен револт, најостро го осудуваме системот кој уништува детски животи! И бараме од ...
  сите 292 | | | веќе видена

  Ова е време кога и самата потреба да се мисли со своја глава се смета за слабост, последица на комплекси и фрустрации, своеврсна инвалидност. Зошто покрај ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Нотарката Нада Палиќ која се потпишала на записникот за избор на надзорен одбор на државното претпријатие М-НАВ, со сведоштво за Телма. Од Влада во два наврати и се јавувале и ја терале да интервенира во првичниот записник за избор на тројца членови на одборот на М-НАВ. Во деновите по изборот на членовите трпела притисоци. „На собранието меѓу тројцата членови беше изгласан и Милорад Милановиќ. Бидејќи имав рок од три дена да го составам записникот јас тоа и го сторив во наредните денови по 3-ти август. Но ми се јавија од Владата и ми рекоа дека е направена грешка и што е можно побргу да го променам името и на местото на Милановиќ да го впишам Едмонд Калиќи. Тоа и го сторив, и од двата примерока испратив еден во М-НАВ, еден во Владата. Но после неколку денови повторно ми се јавија дека сепак Едмонд Калиќи не треба да биде дел од надзорниот одбор, по што ми ги донесоа оригиналите кои ги искинав и направив нови со името на Милановиќ“, вели таа. Телма го откри скандалот со изборот на надзорниот одбор во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Нотарката Нада Палиќ која се потпишала на записникот за избор на надзорен одбор на државното претпријатие М-НАВ, со сведоштво за Телма. Од Влада во два наврати и се јавувале и ја терале да интервенира во првичниот записник за избор на тројца членови на одборот на М-НАВ. Во деновите по изборот на членовите трпела притисоци. „На собранието меѓу тројцата членови беше изгласан и Милорад Милановиќ. Бидејќи имав рок од три дена да го составам записникот јас тоа и го сторив во наредните денови по 3-ти август. Но ми се јавија од Владата и ми рекоа дека е направена грешка и што е можно побргу да го променам името и на местото на Милановиќ да го впишам Едмонд Калиќи. Тоа и го сторив, и од двата примерока испратив еден во М-НАВ, еден во Владата. Но после неколку денови повторно ми се јавија дека сепак Едмонд Калиќи не треба да биде дел од надзорниот одбор, по што ми ги донесоа оригиналите кои ги искинав и направив нови со името на Милановиќ“, вели таа. Телма го откри скандалот со изборот на надзорниот одбор во ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Нотарката Нада Палиќ која се потпишала на записникот за избор на надзорен одбор на државното претпријатие М-НАВ, со сведоштво за Телма. Од влада во два наврати и се јавувале и ја терале да интервенира во првичниот записник за избор на тројца членови на одборот на М-НАВ. Во деновите по изборот на членовите трпела притисоци. „На собранието меѓу тројцата членови беше изгласан и Милорад Милановиќ. Бидејќи имав рок од три дена да го составам записникот јас тоа и го сторив во наредните денови по 3-ти август. Но ми се јавија од Владата и ми рекоа дека е направена грешка и што е можно побргу да го променам името и на местото на Милановиќ да го впишам Едмонд Калиќи. Тоа и го сторив, и од двата примерока испратив еден во М-НАВ, еден во Владата. Но после неколку денови повторно ми се јавија дека сепак Едмонд Калиќи не треба да биде дел од надзорниот одбор, по што ми ги донесоа оригиналите кои ги искинав и направив нови со името на Милановиќ“, вели таа. Телма го откри скандалот со изборот на надзорниот одбор во ...
  сите 35 | | | веќе видена