Зоран Дамјановски

  во

  Бизнисменот Минчо Јорданов утрово во кривичниот суд е повикан да сведочи во предметот кој го презеде специјалното јавно обвинителство под кодно име „Шпион“. ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Бизнисменот Минчо Јорданов утрово во кривичниот суд е повикан да сведочи во предметот што го презеде специјалното јавно обвинителство под кодно име „Шпион“. ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Бизнисменот Минчо Јорданов утрово во кривичниот суд е повикан да сведочи во предметот кој го презеде специјалното јавно обвинителство под кодно име „Шпион“. ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Бизнисменот Минчо Јорданов утрово во кривичниот суд е повикан да сведочи во предметот кој го презеде специјалното јавно обвинителство под кодно име „Шпион“. ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Обвинителката Елизабета Јосифовска од Специјалното јавно обвинителство денеска во Основниот суд Скопје 1 го прочита обвинението за повторената постапка за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Како неквалитетни и неоспособени ги оцени инспекциските служби градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски, поради што градот се соочува со сериозни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Повторно има несогласувања за цената на водата во Куманово. Проблемите се меѓу локалното јавно претпријатие Водовод и Водостопанство Кумановско-липковско поле ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Два истражувачки труда за аспекти од процесот на евроинтеграција на земјата ќе промовира денеска Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје (ИДСЦС). ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Зоран Дамјановски – Циц го нема веќе, но навиките останаа исти. Максим Димитриевски и после 100 дена ниту реализираше ниту отпочна барем еден единствен проект ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Зоран Дамјановски - Циц го нема веќе, но навиките останаа исти. Максим Димитриевски и после 100 дена ниту реализираше ниту отпочна барем еден единствен проект ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Зоран Дамјановски – Циц го нема веќе, но навиките останаа исти. Максим Димитриевски и после 100 дена ниту реализираше ниту отпочна барем еден единствен проект ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Игор Божиновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција рече дека иако Зоран Дамјановски – Циц веќе не е градоначалник на Куманово, навиките ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Петар Наумоски од денеска попладне, за кога е закажано вонсредното Собрание на МКФ, со точка на дневен ред, гласање на недоверба, можеби веќе нема да биде ...
  сите 41 | | | веќе видена