ЗНМ

  во

  По бегството на екс-премиерот Никола Груевски во Унгарија, јавноста бурно реагираше и бара одговорност од институциите. Овој случај е топ тема по медиумите и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Здружението на новинари на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изразува сериозна загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) изразува сериозна загриженост затоа што во последните измени на Изборниот законик предложен и од власта и од ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) изразува загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изразува сериозна загриженост затоа што, како што се вели во соопштението на Задружението, во последните измени и ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Скопје, 12 ноември 2018 (МИА) – Здружението на новинарите на Македонија изразува сериозна загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  ЗНМ: Владата не го исполни ветувањето дека ќе нема платена политичка пропаганда во медиумите Здружението на новинарите на Македонија изразува сериозна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија преку соопштение изрази сериозна загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изрази загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена постапка се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија изразува сериозна загриженост затоа што во последните измени и дополнувања на Изборниот законик, што по скратена ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Во медиумскиот простор малку се знае за ромската популација, додека почесто се присутни стереотипите. Забележано е кршење на основните права на Ромите преку ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во медиумскиот простор малку се знае за ромската популација, додека почесто се присутни стереотипите. Забележано е кршење на основните права на Ромите преку ...
  сите 16 | | | веќе видена