Злетово

  во

  Вчера во 16.00 часот на регионален пат Радовиш –Плачковица од страна на полициски службеници од Надворешна канцеларија за криминалистички работи Радовиш при ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Околу 250 работници од некогаш реномираната градежна фирма „Бетон – Штип“ почнаа масовно да го напуштаат претпријатието и истовремено преку суд да ги бараат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Првиот геопарк во Македонија ќе биде Лесново и ќе го опфаќа регионот меѓу Злетово, Пробиштип и Кратово. Проектот „Да се зачува природата“ ќе биде поддржан од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Ви ги претставуваме сестричките Ана (8) и Сара (5) Московски, Македонки по мајка и татко, но родени во Пјаченца, Италија, каде што живеат со своите родители ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Продолжуваме со засилено темпо во 2019 – Македонија станува големо градилиште! Владата инвестира преку 1 милијарда евра во инфраструктура. Парите на граѓаните ...
  | | веќе видена | слични