Зимбабве

  во

  Властите во Зимбабе го продолжија привременото прекинување на доставувањето на интернет за граѓаните. Жителите на оваа африканска земја излегоа на улиците и ги ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Уреди за биметриска верификација за изборите, како и можноста за електронско гласање и автоматизација на изборниот процес, беа некои од технологиите за кои ...
  сите 23 | | | веќе видена

   Уреди за биметриска верификација за изборите, како и можноста за електронско гласање и автоматизација на изборниот процес, беа некои од технологиите за кои ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Уреди за биметриска верификација за изборите, како и можноста за електронско гласање и автоматизација на изборниот процес, беа некои од технологиите за кои ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Електронското гласање на изборите е скап процес и тоа нема да се примени на претстојните претседателски избори, беше заклучено на стручната тркалезна маса ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Уреди за биметриска верификација за изборите, како и можноста за електронско гласање и автоматизација на изборниот процес, беа некои од технологиите за кои ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во двата најголеми градови во Зимбабве избувнаа насилни протести како резултат на наглиот пораст на цената на горивата што владата го најави. Демонстрантите ги ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во двата најголеми градови во Зимбабве избувнаа насилни протести како резултат на наглиот пораст на цената на горивата што владата го најави.Демонстрантите ги ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во двата најголеми градови во Зимбабве избувнаа насилни протести како резултат на наглиот пораст на цената на горивата што владата го најави. Демонстрантите ги ...
  сите 16 | | | веќе видена