Женева

  во

  Сто парчиња накит кои ѝ припаѓале на француската кралица Марија-Антоанета, односно на семејството Бурбон-Парма беа продадени за 53,2 милиона долари на аукција ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Сто парчиња накит кои ѝ припаѓале на француската кралица Марија-Антоанета, односно на семејството Бурбон-Парма беа продадени за 53,2 милиона долари на аукција ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Сто парчиња накит кои ѝ припаѓале на француската кралица Марија-Антоанета, односно на семејството Бурбон-Парма беа продадени за 53,2 милиона долари на аукција ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Сто парчиња накит кои ѝ припаѓале на француската кралица Марија-Антоанета, односно на семејството Бурбон-Парма беа продадени за 53,2 милиона долари на аукција ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Раскошниот 19-каратен розов дијамант наречен „Розово наследство” синоќа беше продаден за над 50 милиони евра на аукција на Кристи’с во Женева. Ова е нов ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Најголемиот розов дијамант од 19 карати достигна рекордна цена од 50 милиони долари. Аукциската куќа очекувала продажбата на правоаголниот и неверојатно ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Најголемиот розев дијамант е продаден на есенска аукција во Женева. Дијамантот го купил познатиот златар Хари Винстон. Британската аукциска куќа „Кристи“ го ...
  сите 35 | | | веќе видена