Жан

  во

  За среќа, оргулите не биле зафатени од пламенот и претрпел релативно мало оштетување од вода за време на гаснењето. Но, инструментот бил покриен со оловна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 689 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-14, ...
  сите 619 | | | веќе видена

  Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 689 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-14, ...
  сите 619 | | | веќе видена

  Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 689 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-14, ...
  сите 619 | | | веќе видена