Зен

  во

  Сте посакале ли некогаш да постои нешто кое би го чувало вашето кафе совршено топло, или пак удобен простор во кој би можеле да си ги одморите нозете додека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Да се има дете со попреченост не е најстрашната работа на светот како што си мислев некогаш. Научив и дека попреченоста може да биде убава и дека од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бидете трпеливи, обрнете внимание на работите кои се случуваат во секој момент околу вас и сконцентрирајте се на сегашниот миг – сега и тука. Зен будистичката ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Сонувам за хумано утре“ е мотото под кое повеќе здруженија за заштита на животните одржаа протестен марш за да упатат барања да почне примената на хумани ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За денеска со почеток од 12 часот во Скопје е закажан протестен марш за животните. Преку маршот граѓаните ќе испратат порака за хуманост и против насилство врз ...
  сите 116 | | | веќе видена

  За денеска со почеток од 12 часот во Скопје е закажан протестен марш за животните. Преку маршот граѓаните ќе испратат порака за хуманост и против насилство врз ...
  сите 117 | | | веќе видена

  За денеска со почеток од 12 часот во Скопје е закажан протестен марш за животните. Преку маршот граѓаните ќе испратат порака за хуманост и против насилство врз ...
  сите 119 | | | веќе видена

  За денеска со почеток од 12 часот во Скопје е закажан протестен марш за животните. Преку маршот граѓаните ќе испратат порака за хуманост и против насилство врз ...
  сите 120 | | | веќе видена

  За денеска со почеток од 12 часот во Скопје е закажан протестен марш за животните. Преку маршот граѓаните ќе испратат порака за хуманост и против насилство врз ...
  сите 121 | | | веќе видена

  За денеска со почеток од 12 часот во Скопје е закажан протестен марш за животните. Преку маршот граѓаните ќе испратат порака за хуманост и против насилство врз ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Протестот „Сонувам за хумано утре“ и барањата на здруженијата наидоа на поддршка од повеќе јавни личности од земјава, но и од граѓани од странство. Пред ...
  сите 64 | | | веќе видена

   Бидете трпеливи, обрнете внимание на работите кои се случуваат во секој момент околу вас и сконцентрирајте се на сегашниот миг – сега и тука. Зен ...
  сите 3 | | | веќе видена