Здружението

  во

  Кога не можеш да ја планираш иднината, ете така е да се живее со ретка болест. Со цел да се зголеми свеста за постоењето на овие лица, група планинари ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Пеливанството е вековна традиција на албанскиот народ што подразбира почитување на моќтта, почитување на противникот, почитување на правилата, на јавноста и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерот за култура Хусни Исмаили вчера присуствуваше и се обрати на Меѓународната културно-спортска манифестација во традиционално борење (пеливанство) која ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерот за култура Хусни Исмаили вчера присуствуваше и се обрати на Меѓународната културно-спортска манифестација во традиционално борење (пеливанство) која ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Велешкото здружение за безбедност на вода и планина „Македонски спасител“ во соработка со Министерството за животна средина и просторно планирање денеска ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Белчишкото блато како редок природен феномен ќе ја промовира Дебрца кај Охрид како нова туристичка дестинација и идно заштитено европско подрачје. „Пред два ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Со екот на тапаните, денес во село Галичник продолжи 46-тата Галичка свадба или Петровденската Галичка свадба — манифестацијата која се одржува секоја година ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Светската виолинистка Ванеса Меј, која го отвори Охридско лето, упати видео порака за хуманост и против насилство врз животните. – Навистина ме растажува кога ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска. Книгата ја ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска. Книгата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Светската виолинистка Ванеса Меј, која го отвори Охридско лето, упати видео порака за хуманост и против насилство врз животните. – Навистина ме растажува кога ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Светската виолинистка Ванеса Меј, која го отвори Охридско лето, упати видео порака за хуманост и против насилство врз животните. – Навистина ме растажува кога ...
  сите 103 | | | веќе видена

  „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ е насловот на книгата која синоќа беше промовирана во Струмица. Книгата авторски ја потпишува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Струмица, во Џез клуб „ДЕПО“ синоќа беше промовирана книгата „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ од Александра Јуруковска. Книгата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Светската виолинистка Ванеса Меј, која го отвори Охридско лето, упати видео порака за хуманост и против насилство врз животните. – Навистина ме растажува кога ...
  сите 103 | | | веќе видена