Здружение

  во

  Реакција на претседателот на здружение египќани Пирамида Зем -Охрид на текстот „ Рубин Зенон обвинува – градоначалникот на Охрид присуствувал на собир на кој ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Тричлениот кривичен совет на скопска апелација му ја одби жалбата на обвинетиот за собраниските насилства, Јане Ченто да му биде укинат притворот, потврдија од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тричлениот кривичен совет на скопска Апелација му ја одби жалбата на обвинетиот за собраниските насилства, Јане Ченто, да му биде укинат притворот, потврдија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тричлениот кривичен совет на скопска Апелација му ја одби жалбата на обвинетиот за собраниските насилства, Јане Ченто, да му биде укинат притворот, потврдија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тричлениот кривичен совет на скопска апелација му ја одби жалбата на обвинетиот за собраниските насилства, Јане Ченто да му биде укинат притворот, потврдија од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тричлениот кривичен совет на скопска Апелација му ја одби жалбата на обвинетиот за собраниските насилства, Јане Ченто, да му биде укинат притворот, потврдија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тричлениот кривичен совет на скопска Апелација му ја одби жалбата на обвинетиот за собраниските насилства, Јане Ченто, да му биде укинат притворот, потврдија ...
  сите 27 | | | веќе видена

  „Проект среќа“ овозможи отворање на првото музичко училиште за дечиња и млади кои се социјално загрозени или со помалку можности, каде што ќе може да се ...
  сите 22 | | | веќе видена