Здравствениот

  во

  Владата информира дека согласно Уредба за изменување и дополнување на Уредбата за гранични вредности за нивоа и видови  на загадувачки супстанции во ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Ве информираме дека согласно Уредба за изменување и дополнување на Уредбата за гранични вредности за нивоа и видови на загадувачки супстанции во амбиентниот ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Ве информираме дека согласно Уредба за изменување и дополнување на Уредбата за гранични вредности за нивоа и видови на загадувачки супстанции во амбиентниот ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Согласно Законот за квалитет на амбиентниот воздух, на барање на Владата на Република Македонија и Министерството за здравство, Општина Кисела Вода, по ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Родителите на подрачјето на Гостивар се почесто избегнуваат да ги вакцинираат своите деца со МРП вакцина против морбили, рубеола и паротит. Во текот на ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Бидејќи е надминат прагот на алармирање за загаденоста на воздухот на дел од мерните станици во Скопје, Битола, Тетово и Струмица, од Владата информираат дека ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска низ соопштение информираше за зголеменото загадување во одредени делови од земјата, и притоа изрече на сила да стапат ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Стапуваат на сила мерките против загадување кои во последните неколку дена ги надминаа границите над дозволеното и тоа во Скопје на мерните места Центар, ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Бидејќи е надминат прагот на алармирање за загаденоста на воздухот на дел од мерните станици во Скопје, Битола, Тетово и Струмица, од Владата информираат дека ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Дваесетгодишна девојка од Пехчево вчера била донесена во болницата во Пехчево со прострелна рана од пиштол во стомакот. Вчера во 18:45 часот од Здравствениот ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На хируршкото одделение во Клиничкиот центар во Штип синоќа е донесена млада девојка од Пехчево со прострелната рана од огнено оружје, каде што лекарите се ...
  сите 20 | | | веќе видена