Здравко Цветковски

  во

  Некои стручни училишта останаа скоро празни дури и во вториот рок за запишување на полуматуранти. Во градежното училиште „Здравко Цветковски“ имаше интерес ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука денеска го смени конкурсот, па наместо два ќе бидат формирани три класа во првата генерација на ...
  сите 165 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за прием на ученици во јавните ученички домови за учебната 2020/2021 година. Го објавуваме во целост: ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Во продолжение и во прилог Ви испраќаме Одлука за дополнување на Одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на коронавирус КОВИД-19, заедно со ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Во просторијата каде се спроведува испитот во високообразовните институциите задолжително да се обезбеди средство за дезинфекција. Користење на заштитна ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Јасмина Атанасова Симјаноска е дипломиран архитект со долгогдишно искуство во проектирање, ревизија и надзор, професорка по стручни предмети за архитекти и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  За Математичко-информатичката гимназија, ново училиште за средношколци талентирани по овие предмети што беше најавувано неколку години, Министерството за ...
  сите 135 | | | веќе видена

  За Математичко-информатичката гимназија, ново училиште за средношколци талентирани по овие предмети што беше најавувано неколку години, Министерството за ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука објави јавен повик за полагање приемен испит на учениците заинтересирани за запишување во Математичко-информатичката ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Дел од спуштениот плафон во делот за туширање во средношколскиот ученички дом „Здравко Цветковски“ во Скопје синоќа паднал. За среќа, немало повредени ученици. ...
  | | веќе видена

  Синоќа во интернатот Здравко Цветковски паднал плафонот и ги исплашил учениците сместни таму. За среќа на местото на несреќата, немало никој, па рушевините ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во 11 скопски средни училишта од утре започнува реализацијата проектот „Зборувам на јазикот на мојот другар“, како една од главните активности на Стратегијата ...
  сите 6 | | | веќе видена