Западот

  во

  Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, смета дека Западот на груб начин ги турка балканските земји да станат членки на НАТО, а не се осврнува на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  „Западот продолжува со својата безобразна политика за вовлекување на овој регион во НАТО, притоа целосно игнорирајќи ги луѓето во овие земји, како и лекциите ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тетово ја претставува најзагадената урбана средина во Европа, а Скопје е наведен како втор најзагаден град на Стариот континент, земајќи го предвид квалитетот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, смета дека Западот на груб начин ги турка балканските земји да станат членки на НАТО, а не се осврнува на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  „Отпорот во шумата Хамбах е симбол на борбата против капитализмот, профитерството и уништувањето на шумите. Симбол е на активизам, но и на солидарност против ...
  | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Западот го „вшмукува“ Балканот во НАТО, без оглед на волјата на народите во земјите во регионот, изјави во средата рускиот министер за надворешни работи Сергеј ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, смета дека Западот на груб начин ги турка балканските земји да станат членки на НАТО, а не се осврнува на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Западот го „вшмукува“ Балканот во НАТО, без оглед на волјата на народите во земјите во регионот, изјави во средата рускиот министер за надворешни работи Сергеј ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Рен Женгфеј, основач на кинеската компанија Хуавеи, за првпат проговори за апсењето на неговата ќерка Менг Ванжу, инаку главен финансиски директор на ...
  сите 11 | | | веќе видена