Западот

  во

  Соединетите Американски Држави одобрија 110 милиони долари пomош за четири земји од Западен Балкан за набавка на opyжје, како дел од ERIP-програмата за замена ...
  | | веќе видена

  Соединетите Американски Држави одобрија 110 милиони долари помош за четири земји од Западен Балкан за набавка на оружје, како дел од ERIP-програмата за замена ...
  сите 5 | | | веќе видена

  САД и Русија повторно се наоѓаат во ситуација на одмерување на нивната нуклеарна моќ. Нивните меѓусебни обвинувања за прекршување на договорот за нуклеарни ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Соединетите Американски Држави одобрија 110 милиони долари помош за четири земји од Западен Балкан за набавка на оружје, како дел од ERIP-програмата за замена ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Соединетите Американски Држави одобрија 110 милиони долари помош за четири земји од Западен Балкан за набавка на оружје, како дел од ERIP-програмата за замена ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Европската унија (ЕУ) веројатно има сопствени причини за поддржување на Западен Балкан, но всушност, практикува политика што е во согласност со постапките на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Европската комисија соопшти денеска дека пан-европското тестирање на прехранбените производи покажало дека некои производи во исто или слично пакување се ...
  сите 13 | | | веќе видена