Западот

  во

  „Скендербег некогаш го бранел Западот и европската култура…Албанците се дел од таа култура која е во нивниот ген“, изјави Зијадин Села, лидер на Алијансата на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Вниманието со кое меѓународната заедница, на различни, до највисоки нивоа се труди да го поддржи актуелниов македонски напор за успешно одвивање на нашава ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Лидерот на една нова македонска политичка партија ми праќаше пораки на сред ноќ пред некое време, за да ми пренесе информации за операцијата на двете нозе на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Менаџерката на маркетинг компанијата „Кока Кола“, Венди Кларк, во една прилика напишала за човекот кој го открил овој пијалак дека тој бил „фармацевт кој сакал ...
  сите 2 | | | веќе видена