Западот

  во

  Во Франција пред неколку дена почна првата организирана евакуација на пациенти заболени од коронавирусот со специјален медицински опремен брз воз ТГВ за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 650.919 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 30.299, а оздравеле 139.555 лица. – ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 650.919 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 30.299, а оздравеле 139.555 лица. – ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 650.919 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 30.299, а оздравеле 139.555 лица. – ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Високиот италијански здравствен совет категорично го отфрла лабораториското потекло на новиот тип коронавирус, и ваквите претпоставки ги оцени како ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 537.331 лице се заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 24.136, а оздравеле 124.451 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 537.331 лице се заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 24.136, а оздравеле 124.451 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 537.331 лице се заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 24.136, а оздравеле 124.451 ...
  сите 19 | | | веќе видена