Заменик

  во

  Денеска сме овде во Штип практично тука традиционално ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата која што ја предводи ВМРО-ДПМНЕ ги завршува кампањските активности би рекол, за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На денешното Редовно Генерално Собрание на Фудбалската Федерација на Македонија, кое се одржа во хотелот “Александар Палас“, вообичаено имаше и гости. Од ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Денеска сме овде во Штип практично тука традиционално ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата која што ја предводи ВМРО-ДПМНЕ ги завршува кампањските активности би рекол, за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Мотивирани сме, не мотивира поддршката на народот која што секојдневно ја добиваме и цениме дека успешно ќе се справиме со сите предизвици коишто ќе се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Овие 2,5 години видовте како од петни жили се трудиме да ја растуриме таа структура и кула од партиски влијанија и пипци кои ги пуштиле низ судството и ...
  сите 322 | | | веќе видена

  Овие 2,5 години видовте како од петни жили се трудиме да ја растуриме таа структура и кула од партиски влијанија и пипци кои ги пуштиле низ судството и ...
  сите 322 | | | веќе видена

  Овие 2,5 години видовте како од петни жили се трудиме да ја растуриме таа структура и кула од партиски влијанија и пипци кои ги пуштиле низ судството и ...
  сите 322 | | | веќе видена

  Применетиот формат на мисијата за оценка на изборите во Македонија е ист како во мисиите спроведени за време на неодамнешните избори во Србија, Хрватска и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Применетиот формат на мисијата за оценка на изборите во Северна Македонија е ист како во мисиите спроведени за време на неодамнешните избори во Србија, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Дебатата посветена на образованието и на она што ќе се случува по 1 септември, во организација на Факултети.мк и Деца.мк ни ја обележа неделава. Пишувавме и за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Во финишот на предизборната кампања вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска го прекрши Преспанскиот договор и државава ја нарече Македонија, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Она што е јасно е дека на овие избори прашањето за правда е реално прашање и прашање кое што граѓаните со право го поставуваат и со право и од нас бараат ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Она што е јасно е дека на овие избори прашањето за правда е реално прашање и прашање кое што граѓаните со право го поставуваат и со право и од нас бараат ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Моето присуство во СВР-Струмица е, пред се, да им укажам на колегите да ги преземат сите мерки и активности за превенција на евентуални изборни нерегуларности, ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Случајот за кој министерот за внатрешни работи Наќе Чулев не ги искористи официјалните канали за информирање на министерството, туку објви на Фејсбук за ...
  сите 111 | | | веќе видена