Заливот

  во

  Необична сцена од минатиот викенд. Феноменот “морска пијавица“ се појавува во текот на многу топлиот и влажен воздух во вид на вртлог кој се создава помеѓу ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Присуството на западните земји во Заливот ја подгреваат регионалната напнатост, изјави денеска шефот на ирачката дипломатија Мохамед Ал-Хаким. „Државите од ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Иранскиот министер за надворешни работи Мохамед Џавад Зариф денеска ги обвини САД дека Персискиот залив го претвориле во „кутија кибрит што е подготвена да се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Иранскиот министер за надворешни работи Мохамед Џавад Зариф денеска ги обвини САД дека Персискиот залив го претвориле во „кутија кибрит што е подготвена да се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Милијардерот Абдула Алшахи од Обединетите Арапски Емирати, инвеститор и претприемач, планира да пренесе огромен мраз во Јужна Африка или Австралија до крајот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Присуството на западните земји во Заливот ја подгреваат регионалната напнатост, изјави денеска шефот на ирачката дипломатија Мохамед Ал-Хаким.„Државите од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Иранскиот министер за надворешни работи Мохамед Џавад Зариф денеска ги обвини САД дека Персискиот залив го претвориле во „кутија кибрит што е подготвена да се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Иранскиот министер за надворешни работи Мохамед Џавад Зариф денеска ги обвини САД дека Персискиот залив го претвориле во „кутија кибрит што е подготвена да се ...
  сите 80 | | | веќе видена

  На далечниот север на Русија, масовно се купува јод поради кратката радијација како резултат на несреќа со воена ракета, јавуваат руските медиуми. Залихите на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  На далечниот север на Русија, масовно се купува јод поради кратката радијација како резултат на несреќа со воена ракета, јавуваат руските медиуми. Залихите на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  На далечниот север на Русија, масовно се купува јод поради кратката радијација како резултат на несреќа со воена ракета, јавуваат руските медиуми. Залихите на ...
  сите 67 | | | веќе видена