Загреб

  во

  Сигурно сте наишле на коментари во кои е изразено чудење оти „ветре“ создава хаос во Загреб, додека посилната бура е сосема вообичаена за Далмација, пренесува ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Силниот ветар, кој од вчера дува во подрачјето на Загреб, во текот на ноќта корнеше дрва, уриваше реклами, чадори, а не запира ни денес, поради што е прогласен ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Силниот ветар, кој од вчера дува во подрачјето на Загреб, во текот на ноќта корнеше дрва, уриваше реклами, чадори, а не запира ни денес, поради што е прогласен ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Откорнати дрва, искршени гранки по улиците и оштетени покриви се дел од утринската глетка во Загреб по силниот ветер кој не прекинува да дува од вчера вечер. ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Силниот ветар, кој од вчера дува во подрачјето на Загреб, во текот на ноќта корнеше дрва, уриваше реклами, чадори, а не запира ни денес, поради што е прогласен ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Невремето со оркански удари што синоќа и утрово го погоди главниот град на Хрватска и натаму не го достигнало својот максимум, а метеоролозите прогнозираат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Невремето со оркански удари, кое синоќа и утрово го погоди главниот град на Хрватска, и натаму не го достигнало својот максимум, а метеоролозите прогнозираат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Невремето со оркански удари што синоќа и утрово го погоди главниот град на Хрватска и натаму не го достигнало својот максимум, а метеоролозите прогнозираат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Обилните дождови денеска го погодија северозападниот дел на Босна и Херцеговина, а во Приедор и Босански Нови се излија локалните реки. Во Приједор се ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Откорнати дрва, искршени гранки по улиците и оштетени покриви се дел од утринската глетка во Загреб по силниот ветер кој не прекинува да дува од вчера вечер. ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Откорнати дрва, искршени гранки по улиците и оштетени покриви се дел од утринската глетка во Загреб по силниот ветер кој не прекинува да дува од вчера вечер. ...
  сите 46 | | | веќе видена