Загреб

  во

  За едени, католичките кампови се места за дружење и забава за оние кои сакаат да им пристапат на молитвата кон Бога, а за други, тие се центри за обука за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за дијаспора, Едмонд Адеми денеска во Загреб ќе учествува на четвртиот состанок на Меѓувладината мешовита комисија (ММК) за ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Силно невреме го погоди вчера Загреб и предизвика големи штети. Според медиумите, во невремето минатата ноќ паднале повеќе дрва, оштетени се голем број коли и ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за дијаспора, Едмонд Адеми денеска во Загреб ќе учествува на четвртиот состанок на Меѓувладината мешовита комисија (ММК) за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за дијаспора, Едмонд Адеми денеска во Загреб ќе учествува на четвртиот состанок на Меѓувладината мешовита комисија (ММК) за ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Силно невреме го погоди вчера Загреб и предизвика големи штети. Според медиумите, во невремето минатата ноќ паднале повеќе дрва, оштетени се голем број коли и ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Силно невреме го погоди вчера Загреб и предизвика големи штети. Според медиумите, во невремето минатата ноќ паднале повеќе дрва, оштетени се голем број коли и ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Силно невреме го погоди вчера Загреб и предизвика големи штети. Според медиумите, во невремето минатата ноќ паднале повеќе дрва, оштетени се голем број ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Делегација предводена од министерот за дијаспора, Едмонд Адеми денеска во Загреб ќе учествува на четвртиот состанок на Меѓувладината мешовита комисија (ММК) за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Делови од Хрватска се зафатени со пoроен дожд, грмежи, силен ветер и град. Европскиот центар за предвидување бури издаде предупредување од највисок, трет, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Делови од Хрватска се зафатени со пoроен дожд, грмежи, силен ветер и град. Европскиот центар за предвидување бури издаде предупредување од највисок, трет, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Делови од Хрватска се зафатени со пoроен дожд, грмежи, силен ветер и град. Европскиот центар за предвидување бури издаде предупредување од највисок, трет, ...
  сите 17 | | | веќе видена