Заев

  во

  Зоран Заев и Костадин Костадинов се најблиски соработници со првоосомничениот во „Рекет“. Тие го измислија, го штитеа и му даваа поддршка во рекетарските ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  Иако „Република Северна Македонија“ официјално постои од 12 февруари 2019 година, потпретседателката на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Ларис Гаисер, новинарот од Словенија кој на италијанскиот медиум „Ла верита“ објави снимки за аферата „Рекет“ за Пресинг ТВ најавил „завршен удар“, но не кажал ...
  сите 100 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ со соопштение до јавноста реагира на изјавата на Костадин Костадинов од СДСМ за „Рекет“.„Зоран Заев и Костадин Костадинов се најблиски соработници ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  Дарко ЈАНЕВСКИ Со денови веќе може да се прочита или чуе, посебно на опозиционите медиуми, од разочарани комуњари или не знам какви веќе не „експерти“, посебно ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Акцијата на Владата на Зоран Заев во Македонија за отстранување на македонските симболи наиде на одушевување во соседна Грција.Отстранувањето на Сонцето од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет", наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  СДСМ треба да погледне во сопствените редови и ќе види фотографии од цела влада, сите градоначалници и половина СДСМ со осомничените за „Рекет“. И не само ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза, поради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена

  „СДСМ и до гуша заглавениот во криминал Зоран Заев се во паника и демонстрираат нервоза. Заради тоа што живи се фатени во случајот „Рекет“, наместо да побараат ...
  сите 1185 | | | веќе видена