Заев

  во

  Лидерите на СДСМ и ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети за реконструкција на Владата, прво ќе разговараат со сопартијците, па потоа на лидерско ниво, ова вчера беше ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Реформа на системот за државно финансирање на граѓанските организации, е темата на конференцијата што ќе се одржи денеска во Скопје во организација на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На Светскиот ден на културната разноликост, го добивме нацртот на првата Стратегија за едно општество и интеркултурализам во нашата земја. На настанот што се ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети за реконструкција на Владата прво ќе разговараат со сопартијците па потоа на лидерско ниво, ова вчера беше ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети за реконструкција на Владата прво ќе разговараат со сопартијците па потоа на лидерско ниво, ова вчера беше ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев вечерва се обрати на свечената академија по повод 70-годишнината од Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“, која се одржа во Национална ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Реформа на системот за државно финансирање на граѓанските организации, е темата на конференцијата што ќе се одржи денеска во Скопје во организација на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија вечерва се обрати на свечената академија по повод 70 годишнината од Универзитетот „Свети Кирил и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети за реконструкција на Владата прво ќе разговараат со сопартијците па потоа на лидерско ниво, ова вчера беше ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Скопје, 22 мај 2019 (/) – Лидерите на СДСМ и ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети за реконструкција на Владата прво ќе разговараат со сопартијците па потоа на лидерско ...
  сите 159 | | | веќе видена

  СДСМ го уништи Охрид и му го загрози статусот на заштитено подрачје на УНЕСКО. За Зоран Заев и СДСМ поважни се матните бизнис зделки отколку културното и ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Премиерот Заев и лидерот на ДУИ Ахмети остварија средба за започнување процес за зајакнување на кадровските капацитети на владините институции за подобри ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија вечерва се обрати на свечената академија по повод 70 годишнината од Универзитетот „Свети Кирил и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Власта е оптимист за постигнување на договор за СЈО до крајот на месецот односно до денот на презентирање на Извештајот за напредокот на Македонија на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска го посети ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Карпош, каде оствари средба со граѓани, членови и симпатизери на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Денес, драги мои сограѓани, на Светскиот ден на културната разноликост, го добивме нацртот на првата Стратегија за едно општество и интеркултурализам во нашата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев присуствуваше на настан организиран од Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, по повод одбележувањето на Светскиот ...
  сите 25 | | | веќе видена