Заев

  во

  М инаа изборите и стаса сметката за неодговорното работење на Зоран Заев. Струјата поскапува околу 7,5%. Сега граѓаните од свој џеб ќе ги плаќаат скапите ...
  сите 247 | | | веќе видена

  Денеска се навршуваат три години од потпишувањето на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Северна Македонија и Бугарија. Договорот беше ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Минаа изборите и стаса сметката за неодговорното работење на Зоран Заев. Струјата поскапува околу 7,5%. Сега граѓаните од свој џеб ќе ги плаќаат скапите ...
  сите 247 | | | веќе видена

  Денеска се навршуваат три години од потпишувањето на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Северна Македонија и Бугарија. Договорот беше ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Денеска се навршуваат три години од потпишувањето на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Северна Македонија и Бугарија. Договорот беше ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Уште еден месец до официјалниот старт на новата учебна година а МОН и Комисијата за заразни болести немаат решение како ќе се одвива образовниот процес. Затоа ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од корона вирусот. Ниту на здравено поле, ниту на економско поле, ниту на полето на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од корона вирусот. Ниту на здравено поле, ниту на економско поле, ниту на полето на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од корона вирусот. Ниту на здравствено поле, ниту на економско поле, ниту на полето ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од корона вирусот. Ниту на здравено поле, ниту на економско поле, ниту на полето на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од коронавирусот. Ниту на здравено поле, ниту на економско поле, ниту на полето на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од корона вирусот. Ниту на здравено поле, ниту на економско поле, ниту на полето на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Власта на Заев е тотално изгубена во менаџирањето на кризата со епидемијата од корона вирусот. Ниту на здравено поле, ниту на економско поле, ниту на полето на ...
  сите 114 | | | веќе видена

  СДСМ денес даде амин за најголемото покачување на цената на струјата во Република Македонија до сега.Регулаторната комисија за енергетика под контрола на СДСМ ...
  сите 247 | | | веќе видена

  Техничкиот премиер вели купувањето пратеници било небулоза на опозицијата. Тоа што работата не им е завршена, не значи дека “понуди” до пратеници нема. А ...
  сите 374 | | | веќе видена