Заеднички

  во

  Љубовта не е најважното нешто во една врска, потребно е и време и внимание со цел таа да опстане. Но некои луѓе можеби се плашат да побараат одредени работи од ...
  сите 155 | | | веќе видена

   Министерството за локална самоуправа денеска со градоначалниците на општините од Скопскиот плански регион потпиша договори за поддршка, покривање на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Очекуваме да се изнајде некој во оваа држава кој ќе има државна свест и совест и кој ќе посакува Северна Македонија да не се претвори од успешна приказна, ...
  сите 363 | | | веќе видена

  „Очекуваме да се изнајде некој во оваа држава кој ќе има државна свест и совест и кој ќе посакува Северна Македонија да не се претвори од успешна приказна, ...
  сите 363 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа денеска со градоначалниците на општините од Скопскиот плански регион потпиша договори за поддршка, покривање на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов заедно со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски и со градоначалниците од Скопскиот плански регион денеска го потпишаa ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Деновиве, кога во јавноста се одвива дебата околу организираниот криминал и корупцијата, после објавување на аферата „Рекет", Алтернатива е тука да се ...
  сите 363 | | | веќе видена

  Партијата „Алтернатива“, владиниот коалициски партнер бара брза и темелна истрага за случајот „Рекет“. Од партијата на Африм Гаши потсетуваат дека ...
  сите 363 | | | веќе видена

  Ние остануваме начелно посветени на тоа што сме го изјавувале и за што сме се бореле од првите денови на нашето основање како политички субјект – селективната ...
  сите 363 | | | веќе видена

  Градоначалникот Петре Шилегов заедно со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски и со градоначалниците од Скопскиот плански регион денеска го потпишаa ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа денеска со градоначалниците на општините од Скопскиот плански регион потпиша договори за поддршка, покривање на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа денеска со градоначалниците на општините од Скопскиот плански регион потпиша договори за поддршка, покривање на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа денеска со градоначалниците на општините од Скопскиот плански регион потпиша договори за поддршка, покривање на ...
  сите 18 | | | веќе видена