World

  во

  Македонскиот филм „Господ постои нејзиното име е Петрунија“ на режисерката Теона Митевска, по селекцијата во Берлин, успехот во Пула и неколку други филмски ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Македонскиот филм „Господ постои нејзиното име е Петрунија“ на режисерката Теона Митевска, по селекцијата во Берлин, успехот во Пула и неколку други филмски ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Авиони на воздухопловните сили на Русија двапати го нарушија јужнокорејскиот воздушен простор во Јапонското Море, според агенцијата „Јонхап“, повикувајќи се на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Авионите на Воздушно-космичките сили на Русија два пати го нарушиле воздушниот простор на Јужна Кореја во подрачјето на Јапонското море, наведува агенцијата ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Авиони на воздухопловните сили на Русија двапати го нарушија јужнокорејскиот воздушен простор во Јапонското Море, според агенцијата „Јонхап“, повикувајќи се на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Парот германски туристи се обидел да свари кафе во подножјето на венецијанскиот мост Риалто па биле казнети со 950 евра и им било наложено да го напуштат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вчера во Охрид започна третата по ред регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за иднината“ со 30 учесници од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 29 | | | веќе видена