Windows Phone

  во

  Нова бесплатна апликација на Мајкрософт им овозможува на корисниците на Windows 10 да ги пренесуваат податоците од својот компјутер на мобилниот телефон многу ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ако се подготвувате да го продадете, подарите или пренамените компјутерот или паметниот телефон, секако дека мора да се погрижите за вашите податоци, односно ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Windows 95 во споредба со модерните оперативни системи е како дрвен стап во споредба со светлосните сабји од Војна на ѕвездите, но носталгијата прави чуда па ...
  сите 4 | | | веќе видена