Windows

  во

  Компанијата Самсунг Електроникс ( Samsung Electronics Co., Ltd. ), светски лидер за технологија, соопшти дека триесет од нивните нови продуктни иновации се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Народната банка на Република Македонија (НБРМ) ја објави првата едукативна игра за финансиско едуцирање на младата популација во земјава со наслов Заработете и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Crackdown 3 е една од нај очекуваните игри. Претпоставуваме дека таквото нешто се должи и на долгата историја од чести одложувања. По прв пат, играта беше ...
  | | веќе видена

  Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека ја објави првата едукативна игра за финансиско едуцирање на младата популација во земјава со ...
  сите 13 | | | веќе видена

   Сведувањето на неколку кликови со глувчето на комбинација од само два клика на тастатурата, може да ви скрати многу од времето потребно за работа. Пресметано ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Играта која некои многу ја сакаа, некои ја мразеа и не ја играа, а некои ја мразеа и ја играа, повторно е хит.. Колекцијата на Microsoft Windows 95 игрици ќе ...
  сите 3 | | | веќе видена