Вујановиќ

  во

  Подобрување на меѓусебната поврзаност во политичка, економска, инфраструктурна и безбедносна смисла во контекст на стратегијата на ЕУ за Западен Балкан е во ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот Совет Доналд Туск како и седум претседатели и еден премиер се денеска гости на претседателот Иванов, кој е домаќин на самитот на ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот совет Доналд Туск, седум претседатели и еден премиер ќе бидат гости на претседателот Ѓорге Иванов, кој е домаќин на состанокот на ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Поради гостувањето на лидерите на земјите во Процесот Брдо-Бриони на состанокот чиј домаќин е македонскиот претседател Иванов, денеска во Скопје е одреден прв ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Поради гостувањето на лидерите на земјите во Процесот Брдо-Бриони на состанокот чиј домаќин е македонскиот претседател Иванов, денеска во Скопје е одреден прв ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска, во Скопје ќе биде домаќин на состанокот на лидерите на земјите учеснички од Процесот Брдо-Бриони. ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот Совет, Доналд Туск, седум претседатели и еден премиер ќе бидат гости на претседателот Ѓорге Иванов, кој е домаќин на самитот на ...
  сите 153 | | | веќе видена

  Претседателот на Европскиот совет Доналд Туск, седум претседатели и еден премиер ќе бидат гости на претседателот Ѓорге Иванов, кој е домаќин на состанокот на ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Поради гостувањето на лидерите на земјите во Процесот Брдо-Бриони на состанокот чиј домаќин е македонскиот претседател Иванов, денеска во Скопје е одреден прв ...
  сите 157 | | | веќе видена